main | picks| forum | competition | this week
| hot games | statistics | bookmakers | livescore
| links | ||
|
|||||||
| Non English posts Sorry this forum should be in English. Every post in different language that English will go here. If there will be many post in some specific language (like 'Germany') I will create special category for that. |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Search this Thread | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Swietny pomysl z ta nakladka jezykow obcych.
Mysle ze dobrze bedzie pomgac sobie tutaj a jezyku polskim. to ilu rodakow mamy na forum??? zapraszam i pozdrawiam ![]() |
|
|
|
| Recommended bookmakers |
|---|
| Any serious punter should have accounts with as many bookmakers as possible. Some books don't cover all the games, others offer better odds, in-play betting... All following sportbooks I am using every day and I can recommend them all. |
| Bet-At-home Bwin.com Gamebookers Bet365.com 10bet.com Betsson Expekt Eurobet SportingBet Interwetten Betfair |
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Chyba jestem 2 Polakiem tu
ale mam nadzieje ze jest nas więcej i że wspólnie uda nam sie wygrać trochę kasy od buków Niech się zgłaszają następni pozdrawiam i powodzenia w typowaniu. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
siemanko
ja na tym forum juz od 1.5 roku gnije i malo po polsku tu pisza co??? pozdro |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
ps pozatym szkoda,ze troszke tu pozmieniali bo teraz nie moge pisac "postow" z poradami tak jak to wczesniej bylo
ale wizualnie bardzo ladnie![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Nam możesz pisać porady oby tylko trafne były
hehe |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Ja myśle żeby na jutro postawić na Helmond - Haarlem 1 i jeszcze 2 liga irlandzka Finn Harps - Kilkenny City 1. Co o tym myslisz??
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
siema panowie
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
Wiec spiewac co kto moze powiedziec.... Ja walnalem posta na glownym tu moge tylko powtorzyc ze nie ma co stawiac na chorwacje bo kursy niskie(chyba ze handicpa tyle ze moze byc zlosliwosc i pasc np.1 gol). wiec moje typy ...... oczywiscie jeszcze nie jestem ich pewien ...to anglia, hiszpania, francja , holandia.....i moze portugalia......tym razem powinni roz... serbie tak mi sie wydaje![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
no widze ze rodakow jest tutaj troszeczke. takze bedzie bardzo milo:-)
ps. mialem postawic grubsza kase na portugalie i dobrze sie stalo ze pracowalem i nie mialem jak, kto by sie spodziewal remisu - milo :-) pozdrowienia dla rodakow. Ajkson widze ze ty z belfastu piszesz pozdrowienia z polunia irlandii - cork;-) portugalia niby musi wygac i raczej nie dadza drugi raz dupy. anglia tez mysle ze nie bedzie miala problemow. Last edited by rogul7; 09-11-2007 at 01:34 AM. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
ja przez turceje (ktorej nie planowalem) wjebalem 800 funi
ale koniec z nie przemyslanymi meczami.....no co do irlandii i jednej i drugiej to nie wroze zdnej rewelacjii......za to portugali tym razem jest przycisnieta do sciany oj czasu coraz mniej a jeszcze tyle mam watpliwosci..... |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|