main | picks| forum | competition | this week
| hot games | statistics | bookmakers | livescore
| links | ||
|
|||||||
| Non English posts Sorry this forum should be in English. Every post in different language that English will go here. If there will be many post in some specific language (like 'Germany') I will create special category for that. |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Search this Thread | Display Modes |
|
|
#21 |
|
Senior Member
|
uuhhhh to nie byl mega weekend
jutro kolejny dzien ppiszcie propozycje na jutro tak zeby skopac tylki bukmacherom ![]() ![]() |
|
|
|
| Recommended bookmakers |
|---|
| Any serious punter should have accounts with as many bookmakers as possible. Some books don't cover all the games, others offer better odds, in-play betting... All following sportbooks I am using every day and I can recommend them all. |
| Bet-At-home Bwin.com Gamebookers Bet365.com 10bet.com Betsson Expekt Eurobet SportingBet Interwetten Betfair |
|
|
#22 |
|
Junior Member
|
Witam wszystkich.
dzis liga mistrzow, ja stawiam na Real, Chealsea, i Milan ponizej 2,5 |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Junior Member
|
Na dzis wymysliłem takie mecze
![]() PSV Eindhoven - CSKA Moscow 1x WIN Slavia Prag - Steaua Bucuresti 1x WIN Arsenal FC - FC Sevilla over 2,5 WIN Co o tym myślicie i podawajcie swoje!!!! Last edited by Rafal; 09-20-2007 at 12:02 AM. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Junior Member
|
gratulacje Rafal.
Dobry kupon poszedl, oby tak dalej nie spuszaj z tonu. pozdro dla rodakow:-) jutro uefa zapraszam serdecznie do podawania typow. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Junior Member
|
Dla mnie ciekawie wygladaja mecze :
Everton - Metalist Charkow ( nie wydaje mi sie azeby Everton dal cos do powiedzenia pilkarzom zza wschoniej granicy, mecz powinien przypominac spotkanie Anglii z Rosja. Everton ma dobry, poukladany zespol, wiec spokojnie 1 , ale nie wiem czy nie lepiej zagrac H -1) Atletico Madryt - Erciyesspor ( Podobnie jawyzej roznica min. 2-3 klas, kurs marny ale moze handi H -1 ) Groclin - Cervena Z. B. ( Cervena ma chyba jednak toche lepszy zespol, a co wazniejsze klub ma bardzo duze doswiadczenie w Pucharach, najprawdopodobnie zaryzykuje 2, a moze po dluzszym przemysleniu zagram bezpieczniejsze x2) Jakie sa wsze typy i opinie |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Senior Member
|
wczoraj mialem kuponik z tymi meczami ; arsenal 1, psv 1 , barca 1, roma 1
dzisiaj czuaje ze te druzyny wygraja: bayern 1, everton 1, crvena zvezda 2, austria vienna 1... |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Junior Member
|
Moje mecze na dziś:
FC Haka Valkeakoski - FC Kooteepee 1 WIN ASK Schwadorf - DSV Leoben x2 WIN FC Den Bosch - Emmen VV 1 LOSE Co ten Den Bosch robi juz 2 remis pod rząd LIPA Piszcie swoje typy na dzis i na weekend Pozdrawiam Last edited by Rafal; 09-21-2007 at 11:12 PM. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Senior Member
|
a ja wczoraj juz mialem obstawiac den bosch legie i brest....lecz intuicja mi podpowiadala "daj sobie siana i obstaw w sobote i niedziele" no coz wlasnie rozgladam sie za czyms ciekawym....jak juz cos znajde to sie z wami podziele
![]()
|
|
|
#29 |
|
Junior Member
|
Ajkson i dobrze zrobiłeś ja teżmiałem takie przeczucie co do Den Boscha ale jednak myślałem że dadzą rady no trudno.
Na weekend wybrałem takie mecze ale co z tego będzie to nie wiem bo nie miałem za dużo czasu na wybór bo się spiesze także życze powodzenia wszystkim FC Zürich - Grasshoppers Zürich 1X Hamburger SV - 1. FC Nürnberg 1 Wisla Krakow - Polonia Bytom over 2.5 Inverness Caledonian Thistle - Heart of Midlothian X2 SC Kriens - SC Cham 1 SK Brann - Odd Grenland 1 Moss FK - Hönefoss BK 1 TP-47 - VIFK 1 |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Senior Member
|
no ciekawe zestawienie
wczoraj mnostwo kuponow zawalily mi pewniaki takie jak liverpool czy milan!!!besiktas mnie niezle przestraszyl przegrywajac w 10 minucie 2;0 ale dali rade i wygrali 3;2 .... na dzis proponuje 2 zestawieniaManchester utd. 1x Rangers 1 celtic x2 rennes 1 i drugie zestawienie to; real madrid 2 rangers 1 villareal 1 dinamo zagreb 2 wisla krakow 1 powodzenia ![]()
|
![]() |
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|