main | picks| forum | competition | this week
| hot games | statistics | bookmakers | livescore
| links | ||
| |||||||
| Non English posts Sorry this forum should be in English. Every post in different language that English will go here. If there will be many post in some specific language (like 'Germany') I will create special category for that. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
| | #11 |
| Junior Member Join Date: Sep 2007
| Ja myślę żeby postawić Finlandia-Polska (handicap 0-1) 2Polacy powinni dać rady i przynajmniej zremisować i na Portugalie bo musi już wygrać zresztą Krzysio Ronaldo powiedział dziś w wywiadzie że wygrają![]() |
| | |
| Recommended bookmakers |
|---|
| Any serious punter should have accounts with as many bookmakers as possible. Some books don't cover all the games, others offer better odds, in-play betting... All following sportbooks I am using every day and I can recommend them all. |
| Bet-At-home Bwin.com Gamebookers Bet365.com 10bet.com Betsson Expekt Eurobet SportingBet Interwetten Betfair |
| | #12 |
| Senior Member Join Date: Aug 2007 Location: Belfast
| to mecz tylko dla zabawy za mala kaske (ja dalem na naszych ale to kwota symboliczna)......moje typy sa na international zapraszam i powodzenia panowie ![]() |
| | |
| | #13 |
| No i Portugalia po raz drugi dała d..y chociaż bramka dla Serbi ze spalonego padła no ale z drugiej strony remis jest bardzo dobrym wynikiem dla Polaków także chociaż tyle |
| | |
| | #14 |
| weekend juz sie zbliza czas wielkich obstawian....panowie pisac jakies swoje propozycje ![]() |
| | |
| | #15 |
| Ja narazie nad piątkiem się zastanawiam i narazie wybrałem takie meczyki Leoben DSV - Kärnten FC 1 WIN Waalwijk RKC - Maastricht 1 WIN Debrecen - Vasas Budapest 1 WIN Co o nich sądzicie? Last edited by Rafal; 09-14-2007 at 11:04 PM.. |
| | |
| | #16 |
| panowie mam nadzieje ze zagladacie na inne kategorie...ja dzisiaj polecilem legie i gornik zabrze oraz wisle krakow.... czyli jeszcze wisla i git pozatymrafal dobre mecze masz![]() |
| | |
| | #17 |
| Jasne że patrzymy na inne kategorie i z tą polską ligą zgadzam sie z tobą w 100% dobre typy Wisła napewno dziś wygra jeśli nie chce stracić za dużo punktów do Legi Powodzenia Ajkson!!! a co na dzis proponujesz poza Wisłą? |
| | |
| | #18 |
| Na dzis puszczam takie mecze VFB Stuttgart - Energie Cottbus 1 WIN Bodö/Glimt - FK Haugesund 1 WIN Portsmouth FC - Liverpool FC x2 WIN Siena - Milan 2 LOSE Odra Wodzislaw - Wisla Krakow 2 LOSE Heracles Almelo - Ajax Amsterdam 2 WIN FC Metz - Olympique Lyonnais 2 WIN FC Senec - Artmedia Bratislava 2 WIN Takie 3 kuponiki mam nadzieje ze wejda ![]() ![]() Last edited by Rafal; 09-15-2007 at 11:04 PM.. |
| | |
| | #19 |
| panowie ja wale w dobre kursy Liverpool 2 chelsea 1 wisla krakow 2 arminia bielefeld |
| | |
| | #20 |
| Dzisiaj zastanawiam się nad tymi meczami Sparta Rotterdam - AZ Alkmaar 2 LOSE Rovaniemi PS - TPV Tampere 1 LOSE Juventus Turin - Udinese 1 LOSE FC Sevilla - Recreativo Huelva 1 WIN Farul Constanta - CFR Cluj 2 WIN Ljungskile SK - Enköpings SK 1 WIN Narazie postawiłem tylko te 2 pierwsze mecze nad reszta sie jeszcze zastanawiam co o nich myślicie i podawajcie swoje propozycje na dziś. Last edited by Rafal; 09-17-2007 at 12:08 AM.. |
| | |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |